aboutgoodlife1@gmail.com
+45 26 70 00 33

Gør din fest til noget særligt med en stemningsfuld Foodtruck oplevelse!

At arrangere en privatfest, der føles ægte og uforglemmelig kan være en udfordring. Med vores Foodtruck oplevelse er vi med til at skabe en hjertevarm og indbydende atmosfære, som alle gæster vil sætte pris på. Lækre Streetfood retter og hjemmelavede Burger er vi specialister i, det gælder også de delikate Sliders.

FUTTRÅK er den ægte historie om IKKE at gå på kompromis med god kvalitet. 

FUTTRÅK blev grundlagt i slutningen af 2022 af Maiyanne Ravn. 

Alle retter i vores køkken er skabt udfra egne opskrifter, med råvarer af bedste kvalitet og vi vælger økologi alle de steder vi kan. Vi sørger for, udover den gode kvalitet, at vores gæster bliver forkælet med smil og godt humør. 

Book os til din næste fest eller firma event på info@futtråk.dk og følg os på @futtråk på FB og IG


Vores retter

Mexicanske Tacos

Autentiske bløde Tacos. En alsidig og velsmagende ret som er let af indtage. Du kan vælge mellem Pulled pork, chicken, vegetar eller oksekød med bønner. Alle med forskellige dressinger og sprøde friske grøntsager. Vælg menu med 3 forskellige tacos pr person eller 'All you can Eat'

Saftig Cheese burger

Bøf af saftig økologisk frilandskød, cheddar ost, salat, hjemmelavet rødløg, og Signature chipotle dressing anrettet i en lækker potato buns. Vælg en Burger pr person eller konceptet 'All you can eat'
Sprøde pommes fritter med  mayo eller andre dressinger kan tilvælges. 

Quinoa Bowl Salat

Quinoa Bowl's  med forskellige sprøde grøntsager og salat samt kogte Quinoa. Vælg ml kylling, laks og vegetar. Der vil tilbydes hjemmelavet Goma dressing og topping med koriander og sesam.

Pulled Pork Sandwich

Sousvide stegt nakkefilet fra fritgående landbrug - tilberedt som Pulled Pork let spicy, med signatur Chipotle dressing, coleslaw samt marinerede rødløg i en sprød Urte Bolle

Delikate SLIDERS (miniburgere) i 4 varianter


Chrispy Chicken burger

Paneret kylling i let krydret panko. Hjemmerørt dressing med estragon, syltede agurker og dijon. Tomat og salat i en ristet brioche bolle

Sund og Bæredygtig Mad, der Samler Folk

Jeg har set, hvordan sund og bæredygtig mad har en positiv indvirkning på folks velvære og bringer mennesker sammen på en måde, som går ud over det at nyde et godt måltid.

  • Altid friske råvarer. 
  • ​Vi handler dagligt ind, og holder renligheden i top
  • ​Personlig og nærværende service
  • ​Glutenfri og veganske muligheder
  • Bæredygtig emballage

Se Hvad Andre Siger Om Os

"Deres mad smager skønt!"

Vi havde den store fornøjelse af, at få FUT TRÅK til at levere mad til min søns 18 års fødselsdag i april. 
Maiyanne og en assistent kom med super lækre Maxicanske Tacos og var yderst søde og smilende og alt levede op til vores forventning. Stor ros til Madvogn og personale. 

Laura Burgaard

"Den lækreste pulled pork"

Min kæreste og jeg gik forbi Fut Tråk  madvognen forleden og købte en sindsyg lækker Pulled Pork burger med coleslaw og røget barbecue dressing. Hold nu op den var god og det er ikke sidste gang vi lægger vejen forbi i Bondebyen i Lyngby, 

Benedikte og Hans

"Sliders med ekstra tvists!"

'En kæmpe anbefaling til Maiyanne Raavn, der kom til vores søns konfirmation i lørdags med sin Fut Tråk. Super lækre Sliders der havde lige præsis de ekstra twists som vi havde ønsket os på den specielle dag' :-) 
Kan varmt anbefales !!

Sisse Houmann Birger-Christensen

Hvad tilbyder vi?

Skal du holde en privat fest med minimum 40 gæster og mangler du et anderledes madkoncept så er du landet det rigtige sted. Vi tilbyder skræddersyede mad koncepter, som er nøje afstemt jeres ønsker - og skaber rammerne for en uforglemmelig fest eller event

1)

Studenterfest / Fingerfoods

Skal du have huset eller haven fuld af studenter og vil du gerne gøre oplevelsen festlig, eller orker du bare ikke at lave maden? Så lad os hjælpe dig, og her er et par forslag til  'Fingerfoods' som gør maden enkel at spise på kort tid. 

Det kunne f.eks. være SLIDERS (mini burgere) med pulled pork eller chrispy chicken eller LUKSUS HOTDOGS. Alt serveret fra den festlige vogn som vi pynter særligt op til lejligheden.  

2)

Barnedåb / fødselsdag eller Bryllup

Jeg kommer ud med min food truck til private fester, hvis I vil have oplevelsen af at få serveret mad i en food truck.  I skal blot være minimum 40 personer. 
Vi skaber den særlige uformelle stemning og kører madvognen enten ind i haven eller stiller den op foran huset. Vi kan tilbyde stort set al slags mad - men du kan lade dig inspirere af de forskellige forslag oppe over. Vi pynter madvognen den op ift. et evt tema hvis i ønsker dette.

3)

Virksomhed Event

Har du egen virksomhed eller er du Event Manager, så kan vi tilbyde at levere mad til jeres firmaevents. Servering er fra Food Trucken - og vi  kommer gerne med forslag til mad koncepter der egner sig til et særligt arrangement. 

FUT TRÅK EJEREN

Mit navn er Maiyanne. Jeg startede sidste år mit Foodtruck eventyr. Den er et symbol på mit engagement i at skabe glæde, oplevelser og skønne minder gennem hjemmelavede velsmagende retter. Jeg brænder for at at hjælpe med at gøre de store fester og milepæle til en overskuelig oplevelse for dig. 

Jeg går IKKE på kompromis med mad kvaliteten og langt de fleste råvarer er økologiske. Jeg anvender ikke færdiglavede dressing fyldt med tilsætningsstoffer, men laver både dressinger og salater helt fra bunden. Jeg tilbyder altid en vegetar udgave, hvis det er et ønske. 
Lad mig gøre jeres fest eller event til en spændende og sjov oplevelse!

En af vores sommer serveringer

'

Skal vi tage en snak ?

Er du nysgerrig på at høre mere om Futtråk's madkoncept, kan du kontakte mig på telefon eller benyt kontaktformularen ved at trykke på knappen...


Ofte Stillede Spørgsmål:

  • 'Medbringer Fut Tråk service' ? Ja Fut Tråk leverer alt det nødvendige service i form af miljøvenligt engangs emballage og servietter
  • 'Hvor mange gæster skal vi minimum være'?  Vi kommer hjertens gerne ud med vores fyldte madvogn, hvis i er minimum 40 gæster
  • 'Hvad skal vi selv sørge for'? Det eneste i skal sørge for, er at vi får adgang til 230 V strøm / 16 amp - vi medbringer selv forlængerkabel på 25 meter. Og       selvfølgelig at vi har adgang til det ønskede spot ca en time før planlagt servering.

All About Goodlife / Futtråk
Email: info@futtråk.dk
Tlf: 26700033

CVR: 25835867

All About Goodlife / Futtråk
Email: info@futtråk.dk eller aboutgoodlife1@gmail.com
Tlf: 26700033

CVR: 25835867

Følg og på: